Zoek je een Amazon Operations Partner die van A tot Z alles uit handen neemt?

Amazon Operations Partner

Als Amazon Operation Partner (AOP) kunnen wij alles uit handen nemen. Van warehousing, FBA, Seller Central beheer, BTW aangiftes, compliance etc. Wij verzorgen alles van A tot Z.

Verkopen op Amazon? Laat je geheel ontzorgen!

Verkopen op Amazon in Europa kan heel erg ingewikkeld zijn. Je moet aan van alles denken en er komt zo ontzettend veel wet- en regelgeving bij kijken. En dan moet je ook nog eens voldoende marge maken. Wij doen dit al jaren en hebben dit reeds succesvol gedaan voor veel bedrijven, dus waarom laat je ons niet helpen?

Waar kunnen wij onder andere mee helpen?

  • Warehousing
  • FBA zendingen
  • Seller Central & listing beheer
  • Compliance zoals afval wetgeving
  • BTW & Oss aangiftes
  • Amazon Ads
  • etc.

En wat gaat dat allemaal kosten?

Bij KRSTN.nl hebben wij een transparant afrekenmodel. Enerzijds zit er een vast element in en anderzijds een variabel element. 

Vaste maandelijkste kosten

Wij rekenen een maandelijkse vaste kosten vanaf € 699,- . Dit bedrag is afhankelijk van hoeveel ASIN's (aantal producten) je aanbiedt en wat de omloopsnelheid is van deze producten en daaruit volgend hoeveel wij moeten opslaan in ons warehouse. Ook de aantal listings die we moeten onderhouden, de Amazon Ads zijn allemaal elementen die bepalen wat de uiteindelijke maandelijkste kosten zijn.

Variabele maandelijkste kosten, de performance fee

De maandelijkste kosten die variabel zijn noemen we de performance fee. Deze fee rekenen wij op basis van Income Minus Expanses (IME) en komen uit Seller Central. Hier zitten dus de kosten van Amazon (FBA kosten & referral fee) en Amazon Ads bij. Je betaald bij ons dus niet op basis van de omzet, want dat zou te makkelijk zijn, maar het is echt een performance fee. Hoe beter wij het doen (met name op het Amazon Ads stuk) hoe beter de performance is, en dat is toch precies wat je wil?

Voor de performance fee rekenen wij tot 10%, wederom weer afhankelijk van de aantal ASIN's en de omloopsnelheid van de producten.

Interesse om met ons samen te werken?

Neem dan contact op