KRSTN.nl Findability & Usability

Online adverteren met Google AdWords?

U wilt online adverteren met Google AdWords maar u weet niet waar u moet beginnen? KRSTN.nl kan u helpen in de wondere wereld van Google AdWords. Als officiëel Google Partner hebben wij meer dan 10 jaar ervaring met Google AdWords en kunnen wij u helpen als u online wilt adverteren met Google AdWords!

Hoe begin ik met online adverteren?

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken wij de mogelijkheden van Google AdWords. Google AdWords is namelijk meer dan alleen de tekstadvertenties die u ziet in Google zoekresultaat. Google AdWords geeft bijvoorbeeld ook mogelijkheden om te adverteren met banners en op YouTube. Wat past het beste bij uw doelstellingen en welke middelen moeten we hiervoor inzetten. Natuurlijk richten we Google Analytics ook optimaal in en kunnen we desgewenst een op maat gemaakt dashboard voor u creëeren via Google Data Studio.

Wat kost online adverteren met Google AdWords?

Dat hangt helemaal van uw budget af. Met Google AdWords kunt u adverteren op basis van CPC oftewel cost per click (kosten per klik). U kunt per dag een budget instellen en wij spreken van te voren een budget af waarmee u wilt gaan adverteren. U geeft dus nooit meer uit dan dat u van plan was.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.